1e en 2e Kerstdag

KERST MENU ’25

Menu 1 – Vleesmenu (4 gangen)

 

Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.

 

Voorgerecht:
Beef Tataki – beef, haringkaviaar, zoete dashi-ponzu, eidooiergel, bimi.

Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.

Hoofdgerecht:
Ossenhaas Tournedos – runderhaas, bospaddenstoelen, cognac mosterd, zwarte truffelsaus.

Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.

Menu 2 – Vismenu (4 gangen)

Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.

 

Voorgerecht:
Gemarineerde zalm – sjalot, zalmeitjes, calamansi, ponzu, jalapeño-olie.

Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.

Hoofdgerecht:
Gefileerde zeebaars – haricots verts, gekonfijte aardappelen, waterkers, yuzu beurre blanc, multizaden granen.

Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.

Menu 3 – Vegetarisch menu (4 gangen)

Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.

 

Voorgerecht:
Burrata – geglazuurde kers, roodlof, radijs, vijg, hibiscusolie.

Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.

Hoofdgerecht:
Truffel Tortelloni – auberginecrème, burrata, champignons, peterselie, schuim.

Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.

Graag vermelden bij opmerkingen in uw reservering:
* Graag duidelijk aangeven hoeveel Vlees, Vis, Vegetarische of Kindermenu’s (tot 12 jaar) gewenst zijn;
* Het kan zijn dat er bij de kerstmenu’s nog kleine aanpassingen aan de gerechten plaatsvinden.

KINDERKERSTMENU

Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.

 

Voorgerecht:
Truffel Tortelloni – auberginecrème, burrata, champignons, peterselie, schuim.

Hoofdgerecht:
Smashed Burger – huisgemaakte smashed beef burger, saus tartaar, tomaat, ui, Goudse kaas, augurk, gebakken ei, verse aardappel friet.

Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.

Gastronomisch 4-gangen kerst menu

Reserveer nu een onvergetelijke kerst avond bij restaurant Proto met je vrienden of familie en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt! Onze gastheren Nikos en Alexandros zorgen voor een onvergetelijke kerst avond. Kosten per persoon €79,50 – kindermenu €34,50 exclusief drank.

Wij vragen een aanbetaling van €25,- per persoon bij uw reservering, de aanbetaling wordt in mindering gebracht op uw rekening.