Kerst bij Proto
Vier kerst bij restaurant Proto. Reserveer een tafel met familie of vrienden en wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.
Wij serveren een Gastronomisch 4-gangen kerstmenu (vlees, vis of vegetarisch) voor €79,50 per persoon. Kindermenu 3-gangen €34,50 per persoon
Wij vragen een aanbetaling van €25,- per persoon bij uw reservering, de aanbetaling wordt in mindering gebracht op uw rekening.

KERST MENU ’25
Menu 1 – Vleesmenu (4 gangen)
Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.
Voorgerecht:
Beef Tataki – beef, haringkaviaar, zoete dashi-ponzu, eidooiergel, bimi.
Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.
Hoofdgerecht:
Ossenhaas Tournedos – runderhaas, bospaddenstoelen, cognac mosterd, zwarte truffelsaus.
Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.
⸻
Menu 2 – Vismenu (4 gangen)
Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.
Voorgerecht:
Gemarineerde zalm – sjalot, zalmeitjes, calamansi, ponzu, jalapeño-olie.
Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.
Hoofdgerecht:
Gefileerde zeebaars – haricots verts, gekonfijte aardappelen, waterkers, yuzu beurre blanc, multizaden granen.
Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.
⸻
Menu 3 – Vegetarisch menu (4 gangen)
Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.
Voorgerecht:
Burrata – geglazuurde kers, roodlof, radijs, vijg, hibiscusolie.
Tussengerecht:
Velouté van wilde paddenstoelen – met gekruide croutons.
Hoofdgerecht:
Truffel Tortelloni – auberginecrème, burrata, champignons, peterselie, schuim.
Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.
⸻
KINDERKERSTMENU
Versgebakken desembrood – roomboter, extra vergine olijfolie, gerookte zout, kalamata olijven.
Voorgerecht:
Truffel Tortelloni – auberginecrème, burrata, champignons, peterselie, schuim.
Hoofdgerecht:
Smashed Burger – huisgemaakte smashed beef burger, saus tartaar, tomaat, ui, Goudse kaas, augurk, gebakken ei, verse aardappel friet.
Dessert:
Hot Chocolate – vers gebakken chocolade soufflé, witte chocolade schilfers, pecannoten, vanilleijs, brûlée espuma grue de cacao.
Gastronomisch 4-gangen kerst menu
Wij vragen een aanbetaling van €25,- per persoon bij uw reservering, de aanbetaling wordt in mindering gebracht op uw rekening.